Xiaomi återvänder till smarta ljusvärlden med en LED-remsa för endast 23 € (video)

Xiaomi återvänder till smarta ljusvärlden med en LED-remsa för endast 23 € (video)

Den smarta lampserien Yeelight, registreringsskylt Xiaomi, har redan haft möjlighet att överraska oss vid flera tillfällen: det kinesiska varumärket verkar dock inte vara villigt att överge utmaningen med Philips Hue och lanserar en ny handske genom att presentera Yeelight Smart LED Strip, en ekonomisk smart LED-remsa pris 169 Yuan, eller cirka 23 €.

Remsan, 2 meter lång, verkar erbjuda allt som gjorde den direkta konkurrenten känd, liksom de andra lamporna i Yeelight-serien: möjlighet att välja mellan 16 miljoner färger, kontroll Wifi genom en dedikerad applikation och förmågan att skapa riktigt suggestiva atmosfärer.

LÄS OCH: Xiaomi smart lampa

Tack vare deras lilla storlek och förmågan att anpassa sina former till möblerna som rymmer dem kan LED-lampor enkelt vara dold även i de mest avlägsna hörnen, utan rädsla för att behöva ingripa ofta för deras utbyte, med tanke på att företaget förklarar ett bandliv som är lika med 25 000 timmars belysning.

I väntan på att produkten ska lanseras och även importeras till vårt land kan du ta en titt på video- som du hittar nedan för att få en uppfattning om LED-stripens möjligheter.

Via: GizmoChina