Xiaomi CC9 Pro med 108MP teaser visas före lanseringen i november

Xiaomi CC9 Pro

Xiaomi lanserade en ny telefonserie för några månader sedan. Det retades och meddelades sedan officiellt. Exempelfoton delades till och med online och presenterades sedan med tre nya telefoner i början av sommaren. Vi förväntade oss Xiaomi CC9e. Det är faktiskt bara Mi A3. Under helgen sågs en annan teaser på Weibo som hänvisar till en ny Xiaomi CC-telefon. Efter Xiaomi CC9, Xiaomi CC9e och Xiaomi Mi CC9 Meitu Edition kan vi snart se och få tag på Xiaomi CC9 Pro.

Den kinesiska teknikjätten förväntas släppa en ny telefon bortsett från nya smartklockor och smarta TV-apparater strax före slutet av året. Denna kommande telefon sägs göra intryck med ett antal viktiga funktioner och förbättringar. För det första sägs enheten levereras med en 108MP kamera.

Det här är inte första gången vi hör en Xiaomi-telefon med en 108MP-kamera. Relaterad information sågs på MIUI-appen förra månaden med hänvisning till fyra Xiaomi 108MP-kameratelefoner på gång. Bara förra månaden introducerades Xiaomi Mi Mix Alpha med ett 109MP-skjutspel och 5G-stöd.

Det kinesiska företaget har arbetat med 64MP och 108MP telefoner så förvänta dig att se mer. Den kommande Xiaomi Mi CC9 Pro sägs komma med följande: 30W snabbladdningsteknik, 108MP kamera, ytterligare fyra kameror, två dubbla LED-blixtar och 5X optisk. Totalt kommer det att finnas fem kameror så vi kan säga att det kommer med ett Penta-kamerasystem med bakgrundssuddighet, porträtt och makrobilder.

Den 5 november är det ryktade ankomstdatumet. Telefonen kommer att ingå i Xiaomis “kreativa och nyfiken” -serie. Det kommer att bli ytterligare ett resultat av ett samarbete mellan Samsung och Xiaomi. Du förstår, det kinesiska företaget använder Samsungs ISOCELL Bright HMX 108MP-sensor. Xiaomi gick till och med före Samsung när hon kom med telefoner med så höga kameraspecifikationer.