Xiaomi kommer att presentera en ny Mi TV den 24 mars

Xiaomi kommer att presentera en ny Mi TV den 24 mars

Bland de många produkterna från Xiaomi att vi avundas kinesiska användare finns det verkligen Mi TV, en enhet som alltid med ett aggressivt pris och anmärkningsvärda funktioner, vilket tyvärr inte är särskilt bekvämt att komma hit, både för importkostnaderna och för det faktum att det verkligen är en produkt designad endast för Kina, även i programvaran .

Faktum kvarstår att ankomsten av Mi TV 3, fastställd till den 24 mars, tillåter oss dock att hoppas på något mer attraktivt även för vår marknad, även om detta lätt kommer att förbli ett fåfängt hopp.

LÄS OCH: Mi TV 2-tjänsteman

Det finns inga exakta detaljer om den nya Xiaomi TV: n, även om det är rimligt att förvänta sig att det är minst en 49 “4K, som den tidigare modellen (visas ovan), och utrustad med ett anpassat MIUI-gränssnitt för storskärmen. Sektorn också audio det hade varit särskilt exakt, med åtta högtalare + subwoofers, och vem vet att det kinesiska företaget inte vet hur man ska starta om sig ytterligare med böjda skärmar, 4D, hologram eller vem vet vad mer.

Kort sagt, Xiaomi håller foten i många skor (bokstavligen!), Och mellan Android-smartphones konverterade till Windows och nya enheter av alla slag är det svårt för sitt namn att vara tyst länge. Och vad kommer efter Mi TV 3?

Källa: MIUI (forum)