Xiaomi Mi Mix 4 lanseras före denna månad slutar med 108MP-kamera

Xiaomi Mi Mix 4

Det finns ingen Xiaomi Mi Mix 4 ännu men den kinesiska OEM förväntas introducera en ny flaggskeppstelefon under de kommande veckorna. Efter Mi Mix 3 introducerades vi bara till Mi Mix 3 5G-varianten som är en mer avancerad version. Den nya enheten förväntas tillkännages i september. Redmi Note 8 Pro var redan ute och Mi Mix 4 är mycket efterlängtad. Vi ser fram emot nya innovationer och funktioner som endast Xiaomi först kan ha.

Xiaomi kommer att avslöja Mi Mix 4 den här månaden som traditionellt men vi kan behöva vänta i slutet av september istället för den vanliga andra eller tredje veckan. En anledning till förseningen berodde på att Huawei tillkännagav den nya Mate 30-serien ungefär samma tid den 19 september. Det är vettigt att Xiaomi inte tävlar med Huawei under den här tiden.

Ryktet säger att Xiaomi också kan ändra Mi Mix-namnet, främst på grund av att Xiaomis licens upphör att gälla. Det finns en möjlighet att nästa generations Mi Mix kommer att gå under ett nytt namn när det meddelas senare. Vi tar saker med ett saltkorn eftersom allt fortfarande kan hända.

Bortsett från den nya Mi Mix-telefonen tros Xiaomi också presentera MIUI i Shanghai. Det kan komma med en 108MP kamera med den nya Samsung-sensorn. Det kommer att vara bara en av de många Xiaomi-telefoner som kommer med 108MP-kamera. Det kan skilja sig från de andra fyra vi har hört tidigare: Cmi, Draco, Umi och Tucana.

Xiaomi Mi Mix 4 Teaser

De Xiaomi Mi Mix 4 kan ha följande skjutspel: 108MP huvudkamera, 16MP ultrabrett objektiv och en 12MP periskopskamera för bättre zoom. En 5G-version kan finnas tillgänglig förutom standard 4G-modellen. RAM når upp till 12 GB. Telefonen körs på Android 10 toppad av MIUI 11. Andra anmärkningsvärda funktioner och specifikationer inkluderar omvänd laddning och den senaste Snapdragon 855+ mobilprocessorn.