Xiaomi Mi Mix Alpha kan ha en 108MP-kamera

Xiaomi Mi Mix Alpha kan ha en 108MP-kamera

Tidigare denna månad nämnde vi kommandet av Xiaomi Mi Mix 4. Den nya Mi Mix-telefonen kan vara ute innan september slutar och ser ut som om det händer snart. Det kommer inte att kallas Mi Mix 4 men som Xiaomi Mi Mix Alpha enligt flera teasers. Ett antal bilder har dykt upp på Weibo som visar vad som kan vara den nya Mi-smarttelefonen. 108MP-kameran kan också vara verklighet men det kan bara vara 100MP.

Det spelar ingen roll om det är 100MP eller 108MP nu. Xiaomi Mi Mix Alpha som når tre siffror med megapixel är redan en milstolpe. Både Samsung och Xiaomi har faktiskt bekräftat att de kommer att arbeta för att leverera 108MP-kameran till en enhet. Xiaomi Mi Mix Alpha kan vara den första.

Så slår Xiaomi Samsung? I den här aspekten av att lansera högspecifika kameror, kanske. Bildspecifikationerna för telefoner för närvarande förbättras snabbt från 32MP till 48MP till 64MP på några få telefoner och nu detta, 108MP. Om du inte har någon aning om kvaliteten, kan du bara föreställa dig bilder i upplösning 12032 x 9024.

Egentligen är det svårt att föreställa sig eftersom 4K-upplösningen redan är mycket imponerande. 8K är inte vanligt ännu. Vad sägs om 12K då? Det kommer att vara imponerande. Naturligtvis, bara för att en telefon har de högsta megapixlarna betyder det inte att den kommer att bli den bästa. OEM måste fortfarande behöva arbeta med programvaran.

Ryktet har det Xiaomi Mi Mix Alpha startar idag, 24 september. Vi vill se vattenfallsdisplayen och kamerainställningen. Vi tittar.