Xiaomi presenterar en smart skala imorgon (foto)

Xiaomi försiktig: global expansion fortfarande långt borta

Xiaomi har gjort sig känd tack vare sina smartphones, med ett utmärkt kvalitet / prisförhållande, men den kinesiska startup som firar sin femte födelsedag imorgon har nu gått långt bortom smartphones, producerar också TV-apparater och tänker till och med på skor. Men idag ser vi de första bilderna av en smart skala, som företaget kan presentera imorgon.

Drivs av fyra AA-batterier (stylus), det kan berätta vikten på ett objekt mellan 5 och 150 kg; Det finns också Bluetooth 4.0 för att göra det intelligent, som kommer att användas för att överföra data till din smartphone, där de kommer att lagras i en speciell applikation.

LÄS OCH: Xiaomi utmanar GoPro med Yi

Om du har ett Mi Band kan den här produkten intressera dig: de två prylarna kommer att integreras för att hålla din vikt under kontroll över tiden, relatera till fysisk aktivitet och därmed ge dig en mer komplett bild. Vi förväntar oss att veta priset vid denna tidpunkt, men de första rykten talar om en mycket konkurrenskraftig kostnad: 199 Yuan, motsvarande cirka 30 euro.

Källa: MyDrivers