Xiaomi utmanar GoPro med en actionkamera på 64 $ och en fotojournalistkatt

Xiaomi utmanar GoPro med en actionkamera på 64 $ och en fotojournalistkatt

Xiaomi han är inte närvarande vid MWC i Barcelona men det betyder inte att han avstår från att presentera en överraskande ny produkt: den heter Yi och det är en actionkamera som vill utmana branschens kung, GoPro. Till en pris för endast 399 yuan (mindre än 60 €) kommer att erbjuda dig full HD-inspelning med 60 fps och 64 GB minne. Som om det inte vore tillräckligt väger det mycket mindre än 72 gram, trots att det har ett större batteri och samma vattenbeständighetscertifiering (det kan sänkas upp till 40 meter).

Bland de tillbehör som Xiaomi kommer att tillhandahålla finns en hjälm för att kunna bära den medan vi tränar sport eller en sele för att få din katt att bära den, men också det klassiska stativet.

LÄS OCH: Xiaomi presenterar snart en actionkamera (eller en tändsticksbox)

Kamerasensorn är en 16 megapixel Sony Exmor R BSI med vidvinkellinser (155 °), medan anslutning, liksom Wi-Fi, också garanteras av Bluetooth-smart. Det finns fyra driftlägen: foto, tidsfördröjning, självutlösare och video; den senare kommer att spelas in i H.264 med en bildprocessor speciellt avsedd för sportprofiler för att förbättra flytningen, vilket garanteras av följande fotograferingslägen.

1080p 60 FPS 1080p 30 FPS 720p 120 FPS 48op 240 FPS

Xiaomi Yi det kommer att finnas tillgängligt i Kina för tillfället, men vi är säkra på att det inte dröjer länge innan vi ser det importeras till Europa, om än till ett högre pris.

Via: Engadget Källa: Källa