YI Dome Camera 1080p: 360 ° videoövervakning, gratis moln och $ 100 smarta funktioner

YI Dome Camera 1080p: 360 ° videoövervakning, gratis moln och $ 100 smarta funktioner

YI är den kinesiska start född också tack vare Xiaomi, som nu har blivit känd över hela världen med sina kammar. Idag kommer en ny, tillägnad videoövervakning, det är YI Dome Camera 1080p. En enhet som lovar mycket, som de andra enheterna i företaget, med en mycket bra värde för pengar.

Du kan gissa utifrån namnet, det nya Kupolkamera den skjuter på 1080p (även i mörkret) men dessutom har den en motoriserat huvud vilket gör att du kan flytta bilden jag förstår 360 grader. Denna funktion utnyttjas också av systemet för spårning vilket låter dig låsa ett motiv och följa det automatiskt.

De smarta funktionerna slutar inte där. Det finns verkligen ett system som identifieras automatiskt ett barns rop, perfekt för nya föräldrar och ett tvåvägs ljudkommunikationssystem. När det gäller hanteringen av skotten kan dessa arkiveras båda på en SD (upp till 32 GB) på båda YI moln.

LÄS OCH: YI Camera 4K och alla andra YI-enheter anländer till Europa

Detta är en gratis tjänst (upp till 5 kameror) som låter dig spara foton och videor utan gränser upp till 30 dagar. För mer avancerade behov finns också en CVR-plan, men den betalas. Allt är uppenbarligen hanterbart av asmartphone-app.

Alla dessa funktioner kröns med en pris riktigt intressant, det är 99,99 dollar. För närvarande planeras marknadsföringen endast i USA, men YI har sin officiella butik på Amazon. Det (där det bland annat finns den gamla modellen) och det är inte att utesluta att det snart kommer till oss också, vi hoppas alltid att en bra siffra.

Via: VentureBeat Källa: YI