YouTube för TV-uppdateringar med smarta kategorier (i USA)

YouTube för TV-uppdateringar med smarta kategorier (i USA)

Ett av de bästa sätten att njuta av den underhållning som erbjuds av Youtube det är definitivt i soffan. Bara för att behaga dem som använder den sociala videon på TV och generösa diagonala skärmar kommer en intressant uppdatering, men tyvärr för tillfället bara i USA.

Den senaste versionen av Youtube för TV-lådor, som Rokus, smarta TV-apparater och konsoler, ger kategorier direkt på huvudskärmen. Dessa var uppenbarligen redan närvarande men mer dolda i vänstra fältet; nu är de inte bara mer inom räckhåll utan erbjuder också en förfinad upplevelse.

LÄS OCH: YouTube Red är nu också för barn … men inte för Italien!

Var och en av de 14 kategorierna kännetecknas av ett smart urval av det mest populära innehållet eller som anpassar sig till användarens smak. Just denna funktion, som Sarah Ali förklarar, chef för YouTubes division “produkter för vardagsrummet”, begärde Mycket jobb.

Algoritmen bakom nya kategorier det skulle faktiskt vara ganska komplicerat och i alla fall kopplat till det land där det används. Exakt av denna anledning kommer, som nämnts i början, uppdateringen för närvarande endast att släppas i USA. Det kommer förmodligen att ta lång tid innan vi ser den här funktionen anlända till Italien, men vi är nyfikna på att veta hur du använder den för YouTube: litar du på dess förslag utan för många tankar eller väljer du noga vilka kanaler som ska följas?

Källa: Engadget