Youtube kan vara i färd med att lansera en tv-tjänst

YouTube lägger till stöd för HDR-videor (foton och videor)

Youtube Red, den välkända videoportalens betalda tjänst, har definitivt inte lyckats bryta igenom och förtjäna tillgivenhet för sina användare: Google är ändå redo att försöka igen, och verkar vilja göra det med skapandet av en riktig TV-tjänst, till vilken företaget har arbetat länge.

Tjänsten, som enligt den kunde namnges “Unplugged”, bör konkurrera direkt med Kabel tvoch av den anledningen verkar det främst vara inriktat på den amerikanska marknaden. Youtube verkar redan ha avtal med några av de stora innehållsproducenterna, inklusive ESPN, ABC är CBS, som andra kan läggas till före lanseringen.

LÄS OCH: I USA överträffar Spotify och liknande musikvideor på YouTube

Dessa stora traditionella nätverk kommer dock inte att anslutas av mindre producenter som t.ex. HGTV: för att kompensera för sin brist kommer gudar att erbjudas temakanaler liknande, fylld av videor som laddats upp till YouTube. Det är dock inte klart om det kommer att bli det exklusivt innehåll, lite som YouTube RED redan.

L ‘ankomsten av tjänstenåtminstone för USA förväntas i en period som sträcker sig från sex till nio månader pris som borde vara mindre än i $ 35 per månad. Detta är emellertid fortfarande ett mycket otydligt projekt, som det är svårt att till och med ge hypoteser om. Kommer det också till vårt land? Kommer han att kunna lyckas och förnya ”TV” -panoramet som vi är vana att känna till, kanske använda den omfattande innehållskatalogen som YouTube kan erbjuda? Låt oss veta din åsikt i kommentarerna!

Via: TheVerge