YouTube TV nu tillgängligt på 210 amerikanska TV-marknader

YouTube TV nu tillgängligt på 210 amerikanska TV-marknader

Internetbaserad TV har ett ögonblick då fler konsumenter vänder sig till den via kabel-TV eftersom det kan ge mer utbredd åtkomst och ändå ge dig samma tjänst som kabelkanalerna ger. YouTube TV är en sådan tjänst och nu har de äntligen slutfört sin fullständiga lansering i USA. Deras over-the-top internet-streamingtjänst är nu tillgänglig på alla TV-marknader i USA eftersom de meddelade att människor i Glendive, Montana-området äntligen kommer att kunna prenumerera på tjänsten.

Redan i januari meddelade YouTube TV att de fanns tillgängliga på 195 marknader redan i USA. Men nu ett par månader senare är de officiellt upp till 210 marknader och det betyder att de har täckt alla möjliga TV-marknader i landet. Men inte alla är desamma eftersom det finns vissa områden som inte erbjuder fyra av de stora lokala nätverken – Fox, NBC, ABC och CBS. Du kan kolla YouTube TV-webbplatsen och ange ditt postnummer för att se vilken som finns i ditt område.

Om det är första gången du stöter på YouTube TV kan du titta på direktsändningar från sändningsnätverk och populära kabelkanaler. Du får också en virtuell DVR så att du kan spela in liveinnehåll som du vill fånga senare. Du kan strömma innehållet var du än är och du kan dela ditt konto med upp till fem personer i ditt hushåll. Och naturligtvis har du tillgång till originalinnehåll från YouTube-skapare.

Det finns inga nyheter ännu om YouTube TV också kommer att finnas tillgängligt i andra länder utanför USA. Om det gjorde det kommer det förmodligen ta lite tid eftersom det kommer att innebära slående affärer med lokala TV-stationer.

VIA: The Verge